banner

Til deg som vil tjene ekstra innen salg av bredbåndstjenester i Øvre Eiker

Øvre Eiker Fibernett og NextGenTel samarbeider om å levere fiberbasert bredbånd i Øvre Eiker, og kundeveksten øker jevnt og trutt. Vi ønsker å engasjere 1 til 2 personer som har lyst og drive oppsøkende salg på ettermiddag/ kveldstid over en avtalt periode.

Øvre Eiker Fibernett og NextGenTel samarbeider om å levere fiberbasert bredbånd i Øvre Eiker, og kundeveksten øker jevnt og trutt. Vi ønsker nå å engasjere 1 til 2 personer som har lyst og drive oppsøkende salg på ettermiddag/ kveldstid over en avtalt periode.

Personer vi ønsker:

- bor i Øvre Eiker

- er hyggelig og utadvendt

- har gode samarbeidsevner

- har brukererfaring fra PC/ mobil

- har sertifikat/ bil

- har noe salgserfaring ( opplæring hos NextGenTel blir gitt)

 

Du vil møte et trivelig og kompetent miljø hos oss som vil bistå deg.

Oppdraget vil være basert på et engasjement i en avtalt periode, og er provisjonsbasert med gode fortjenestemuligheter pluss kjøregodtgjørelse. For deg som er interessert i å høre mer om mulighetene, ta kontakt med:

Morten Braarud ( marked -og kommunikasjonssjef) mob. +47 482 06 115,

Epost:  morten@oefiber.no   

 

Tom Erik Tørrisplass ( ansvar for salg og produkter) mob. +47 906 65 163,

Epost:  tom@oeenergi.no                                                                      

 

Tar du denne utfordringen?

 

Om selskapene og samarbeidet

Øvre Eiker Fibernett startet opp i 2009, og er heleid av Øvre Eiker Energi. Selskapet driver fiberutbygging i Øvre Eiker kommune, og har løftet fiberdekningen i kommunen til å bli en av Norges beste etter over 13 år med utbygging. Øvre Eiker Energi med sine datterselskaper eies i sin helhet av Øvre Eiker kommune.

NextGenTel, er Norges største prispresser på bredbånd og tilbyr kunder i hele Norge valgfrihet med våre tjenester på fiber og trådløst bredbånd. Gjennom samarbeid med lokale og nasjonale utbyggere av fiber -og mobilnett har NextGenTel over 80.000 kunder. NextGenTel har siden 2010 samarbeidet tett med Øvre Eiker Fibernett for å levere moderne tjenester på fiber til alle innbyggere i Øvre Eiker. NextGenTel AS er et helheid norsk selskap og er eid av Kistefos AS. Vi har i dag 80 ansatte fordelt på kontorene i Bergen og Oslo. Hovedkontoret ligger i Bergen.