banner

– vinn-vinn å være kunde av Øvre Eiker Energi

Når ulike strømleverandører ringer med sine kjempetilbud til lederen i Hokksund IL, Kjell Bruknapp, spør han dem om de kan sponse alle lysløypene i kommunen og gi idrettslagene gratis strøm. – Og det vil de jo ikke, så da sier de at jeg får heller bli der jeg er, ler han.

For lederen i Hokksund IL er det å støtte de lokale bedriftene en selvfølge.

– Alle som er glade i idrett burde bruke de lokale bedriftene som sponser idrettslagene og gir tilbake til samfunnet. Det er vinn-vinn å være kunde av Øvre Eiker Energi, sier Kjell.

Han har vært leder i idrettslaget siden 1993. Lønna er som han sier en kopp kaffe i ny og ne, men det frivillige vervet er en jobb han gjør med glede. For noen år siden ble han også utnevnt til æresmedlem, en utnevnelse ildsjelen setter stor pris på.

«Flest mulig – lengst mulig. Med spilleren i sentrum!» Dette er visjonen til Hokksund IL. Idrettslaget har rundt 700 medlemmer og tilbud innen fotball, håndball, allidrett, ski og HIL Xtra – aktivitet etter skoletid. Det er fotball og håndball som er de største gruppene.

 

Målet er mest mulig aktivitet

– Hokksund IL har etter hvert fått store anlegg, med blant annet fotballhallen i Loesmoen Idrettspark, og kunstgressbane, andre baner og klubbhus på Falkbanen. Det koster å ha anlegg og jo mer vi kan få ned kostnadene, jo mer kan vi bruke på aktiviteten i idrettslaget. Det er jo det som er målet – å ha mest mulig aktivitet. Vi kan ikke ha anlegg som er så dyre i drift at de knekker nakken på idrettslaget. Derfor er vi veldig glade for den sponsorstøtten vi får, sier Kjell videre.

Fotballhallen i Loesmoen Idrettspark stod klar i desember 2018 og ble satt opp etter at den gamle Hokksundhallen måtte rives etter brannen i august 2017. Den står rett ved den nye Hokksundhallen og til sammen utgjør dette et kjempeanlegg. Øvre Eiker Strøm var en av bedriftene som kjøpte grunnstein i fotballhallen.

– Øvre Eiker Energi med sin strøm- og fibernettvirksomhet er en av mange gode sponsorer som hvert år bidrar økonomisk og som derfor er synlige med reklame på alle våre anlegg.Det er vi kjempeglade for, forteller Kjell.

Øvre Eiker Fibernett bidrar sammen med NextGenTel med gratis fibernett og internett både til Falkbanen og i Hokksundhallen.

– Det setter vi stor pris på, sier Kjell.

Tilgang på godt og gratis fibernett og internett gir blant annet Hokksund IL muligheten til å overføre live fra kamper, trening og andre arrangementer.

 

– Vi vil oppfordre innbyggere og næringsliv til å benytte tjenestene til Øvre Eiker Energi med siden datterselskaper.

 

Sørger for lys i løypene

Hokksund IL er også medeier i flere lysløyper. For mange år siden ble det inngått en avtale med Øvre Eiker Strøm om sponsing av strøm til disse lysløypene, etter at utgiftene til driften ble for store for idrettslagene. Dette er helt avgjørende for idrettslag i Øvre Eiker og menneskene som benytter seg av løypene, også Hokksund IL.

– Vi er blant annet medeier i lysløypa på Ormåsen og i Hoensmarka. At Øvre Eiker Strøm sponser strømforbruket i disse løypene er viktig for oss, sier Kjell.

– Vi vil oppfordre innbyggere og næringsliv til å benytte tjenestene til Øvre Eiker Energi med siden datterselskaper. Det gjør at Øvre Eiker Energi gis muligheter til å bidra lokalt til samfunnet gjennom ulike støtteordninger for å sikre gode leve- og oppvekstsvilkår, avslutter lederen i Hokksund IL.